Sinterklaastraktatie personeel - Voorstel op maat

Maat
Personalisering
Aflevering
Productnummer: SW10092.12
Productinformatie "Sinterklaastraktatie personeel - Voorstel op maat"
Ieder jaar weer is Sinterklaas een sympathieke gelegenheid om niet voorbij te laten gaan en uw personeel een klein presentje te schenken. Vanparys biedt u daarom Sinterklaastraktaties voor ieder budget, groot of klein.Gepersonaliseerde traktatie

De traktaties zijn standaard niet gepersonaliseerd. U kan er voor kiezen om uw bedrijfslogo toe te voegen op de verpakking of het presentje te personaliseren op voornaam. Wanneer u hiervoor kiest, dan sturen wij u een e-mail waarop u eenvoudig kan reageren met uw bedrijfslogo en/of een namenlijst.


Thuis of op het werk

Omdat veel medewerkers tegenwoordig thuiswerken, kunnen wij de traktaties rechtstreeks naar het thuisadres van uw medewerkers versturen voor een vast tarief van 7,50 euro per medewerker in Belgie. Wij versturen u de producten stevig verpakt, om breukvrij bij hen te arriveren.

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen of een grote bestelling? Dan doen we u graag een voorstel op maat van uw budget en voorkeuren. Kies dan voor de optie 'Voorstel op maat' en specificeer uw noden in het bestelproces. Specificeer bijvoorbeeld uw aantallen, speciale personalisatie, of specifieke producten die u in het pakket wenst. U ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen van ons een voorstel op maat.

Indien u dat wenst, dan kan u de chocola bij ons ook in bulk bestellen en afhalen om zelf uw eigen pakketten samen te stellen. Woont of werkt u in de nabijheid van Vrasene, dan bent u ook altijd welkom in onze winkel om samen uw Sinterklaastraktatie samen te stellen of om uw bestelling af te komen halen.
Merk: Vanparys
Bewaaradvies: Bewaren tussen 12-18°C.
Productnummer: SW10092.12
Merk: Vanparys
Bewaaradvies: Bewaren tussen 12-18°C.
Productnummer: SW10092.12
detail.tabsshipping
shipping.textGlobal

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.