the-one-and-only-doopsuiker-vanparys
Minihartjes xmas rood glossy 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje voor jezelf of ieder die je lief hebt. Om samen van te snoepen.

€ 16,00
Minihartjes - wit mat - 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje in kleur wit, voor jezelf of ieder die je lief hebt. De minihartjes (ook bekend als dwerghartjes) van Vanparys zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, om samen van te snoepen. Let op: Het kleuren van doopsuiker is een grotendeels artisanaal proces, waardoor kleuren lichtjes kunnen verschillen per productie.

€ 16,00
Minihartjes mix rood (wit-roos-xmas rood) mix 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje in kleur kerstmisrood, roos, wit, voor jezelf of ieder die je lief hebt. De minihartjes (ook bekend als dwerghartjes) van Vanparys zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, om samen van te snoepen. Let op: Het kleuren van doopsuiker is een grotendeels artisanaal proces, waardoor kleuren lichtjes kunnen verschillen per productie.

€ 16,00
Minihartjes fuchsia glossy 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje voor jezelf of ieder die je lief hebt. Om samen van te snoepen.

€ 16,00
Minihartjes wit pearly 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje voor jezelf of ieder die je lief hebt. Om samen van te snoepen.

€ 16,00
Minihartjes - oud goud argenture - 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje in kleur oud goud, voor jezelf of ieder die je lief hebt. De minihartjes (ook bekend als dwerghartjes) van Vanparys zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, om samen van te snoepen. Let op: Het kleuren van doopsuiker is een grotendeels artisanaal proces, waardoor kleuren lichtjes kunnen verschillen per productie.

€ 16,00
Minihartjes - goud argenture - 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje in kleur goud, voor jezelf of ieder die je lief hebt. De minihartjes (ook bekend als dwerghartjes) van Vanparys zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, om samen van te snoepen. Let op: Het kleuren van doopsuiker is een grotendeels artisanaal proces, waardoor kleuren lichtjes kunnen verschillen per productie.

€ 16,00
Minihartjes - kerstmisrood parelmoer - 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje in kleur kerstmisrood, voor jezelf of ieder die je lief hebt. De minihartjes (ook bekend als dwerghartjes) van Vanparys zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, om samen van te snoepen. Let op: Het kleuren van doopsuiker is een grotendeels artisanaal proces, waardoor kleuren lichtjes kunnen verschillen per productie.

€ 16,00
Minihartjes - fuchsia parelmoer - 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje in kleur fuchsia, voor jezelf of ieder die je lief hebt. De minihartjes (ook bekend als dwerghartjes) van Vanparys zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, om samen van te snoepen. Let op: Het kleuren van doopsuiker is een grotendeels artisanaal proces, waardoor kleuren lichtjes kunnen verschillen per productie.

€ 16,00
Minihartjes - babyroos parelmoer - 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje in kleur babyroos, voor jezelf of ieder die je lief hebt. De minihartjes (ook bekend als dwerghartjes) van Vanparys zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, om samen van te snoepen. Let op: Het kleuren van doopsuiker is een grotendeels artisanaal proces, waardoor kleuren lichtjes kunnen verschillen per productie.

€ 16,00
Minihartjes - zilver argenture - 1 kg. box
Bekoorlijk minihartje in kleur zilver, voor jezelf of ieder die je lief hebt. De minihartjes (ook bekend als dwerghartjes) van Vanparys zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, om samen van te snoepen. Let op: Het kleuren van doopsuiker is een grotendeels artisanaal proces, waardoor kleuren lichtjes kunnen verschillen per productie.

€ 16,00
Er zijn geen verdere producten om te tonen.